BIOGRAFIA  // CATALÀ

DJ Send0 "alter ego" de Rosendo Castaño neix al 2011, al barri de Sants (Barcelona) desprès de punxar en varies festes privades i pubs, al quedar finaliste del concurs "Giramaresme" on li van donar l'oportunitat de compartir escenari amb els Ai Ai Ai, i Pirat's Sound Sistema. 

La seva passió per el mestissatge, i l'electrònica menys comercial, en els seus 5 anys a sobre del escenari i més de 400 concerts ja realitzats. Fa que en les seves sessions poguem escoltar desde la millor música de la terra, fins el millor Reggae, Moombathon, Dancehall, Rumba, Ska, GlobalBeats, Tropical, Balkanbeats, passant per el rock, dubtep, trap, drum'n'bass. En resum en els seus directes podem escoltar els ritmes mes "alternatius" del moment i del passat, i un show ple de confetti i energia en tot moment,(Tropical/Catalan Bass).

En aquest moment es fundador i Dj, de Vafalungo Sound, un "SoundSystem/Organitzador de events" format amb Dj Trabubu, on estan presents a festival de renon nacional, i a varies festes majors.

Ara també treballa de programador, "comunity manager" i Dj resident de la sala La Masia (Sant Boi de Lloregat), també de Dj a Sala Clap (Mataró), Red Star (Valls) i Dresden (Cerdanyola del Vallès).


També punxa de manera esporàdica a: 

Sala Salamandra (L'Hospitalet del Llobregat), a Faktoria d'Arts (Terrasa). Koitton Club (Sants), Mama Mandawa (Cerdanyola del Vallès), La Boite (Lleida), La Masia (Sant Boi del Llobregat), 2046 (Granollers), República del Ritmo (Cerdanyola)Taverna Atzucac (Matarò) La Rebel (Vilassar de Dalt), Can Vies y Can Batllò (Sants), Absenta (Reus), BellaBestia (Gracia/Bcn), Fiji Time (Sant Pol de Mar), Bodega la Riera (Vallcarca/Bcn), Casal Atzari (Vilassar de Mar), Casal del Coll (BCN). 

Festas Majors com a:

Barcelona Ciutat: Sants, Poble Sec, Les Corts, El Coll, Horta, etc..  Rodalies: Mataró, Montmeló, Mollet del Vallès, Cardedeu, Sant Sadurni d'Anoia, Sant Boi, Castelldefels, Tordera, Santa Susanna, Castellar del Vallès, La Floresta (Sant Cugat), Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premia, Santa Coloma de Gramanet, Barbera del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, etc. I també a les illes (Mallorca/Manacor), Tarragona, Lleida, Fatarella, Vila-Seca, Amposta...

I Festivals: Couvre Feu '14 (Francia), Iboga Summer Festival '15 , Acampada Jove (Montblanc) edicions 2014, 2015, 2016, Festival BioRitme (Cerdanyola del Valles ) edicions  2014, 2015. 2016, Rockmeló (Montmeló), Spatec (Sant Pol de Mar), Reviscolada Festival (Manacor/Mallorca). 

Durant aquest temps a pogut compartir escenari i cartell amb grups nacionals e internacionals com : Gentleman, Asian Dub Fundations, Offspring,Kenny Arkana, La Pegatina, Txarango, La Raiz, Aspencat, Juantxo Skalari, Els Pets, Pirat's Sound Sistema, Green Valley, Swan Flyahbwoy, Elephant Man, Canteca de Macao, D'callaos, La Sra. Tomasa, Itaca Band, Bad Sound System, entre altres... Y “Dj's” com: Ogt (Agrorumba), Na Fentt (Sala Salamandra), NinhodelosRecaos (Ruben de La Pegatina) ‘R’asta (Mundo Canibal), Darkomedia (Sala Salamandra), Txarnegö (Electric Gozarela/La Familia Rústica), Trabubu, Pipo (2046), Morrison, Lele (2046) , La Faktoria, i mes.